Mijn beste tips om meer te genieten van eten heb ik voor je in een minibook verzameld. Dat kun je hier gratis downloaden. Het mooie is dat bewust meer genieten als vanzelf tot minder eten leidt. Genieten en gedachteloos schrokken gaan niet samen!

Genieten is de weg
Het is vreemd hoe intens we soms door gedachten aan lekker eten in beslag worden genomen, maar hoe weinig tijd we in onze maaltijd steken. We eten vlug-vlug terwijl we andere dingen doen en hebben het soms alweer op voordat we het beseffen. Een gemiste kans!

Meer genieten is de beste manier om minder te eten.

Minibook mindful eten en genietenAls we ons richten op het meer genieten van het eten waar we zoveel van houden, dan gaan we ook bewuster kiezen, meer proeven, langzamer kauwen, en langer pauzeren. Allemaal dingen die ertoe leiden dat we minder eten. Dus … begin bij je genot, de rest volgt vanzelf!

Download gratis
Download hier gratis het minibook: ‘Van meer genieten naar minder eten, 15 praktische tips‘ (pdf)

De smaak te pakken?
Wil je meer weten van mindful eten? Ontvang gratis een proefhoofdstuk uit het boek Ontspannen eten. Het hoofdstuk vertelt hoe je met meer aandacht kunt eten en wat dat je oplevert. De nieuwsbrief van mindful eten met artikelen en tips krijg je erbij. Meld je aan