Effect van mindful & intuïtief eten

Heb jij al veel geprobeerd om af te vallen, maar kun je niets volhouden? Ben je alleen maar aangekomen door al het diëten en ben je opzoek naar een manier om af te komen van overeten, onbewust snoepen, jojoën en emotioneel eten? Je struggelt misschien met eetbuien, zeker als je thuiskomt na je werk of ’s avonds op de bank. Het lukt je nooit om één of twee chocolaatjes te pakken, het wordt eerder een halve reep. En één chipje wordt al snel een halve zak.
Wat is de beproefde weg uit deze vicieuze cirkel? Meer dan 40 jaar ervaring maakt voor mij duidelijk dat je met de combinatie van Mindful & intuïtief eten weer de regie krijgt over je eetgedrag. Daarmee krijg je niet alleen een nieuwe manier van eten, het is ook een nieuwe manier van leven, voelen en leren zijn met wat er is. Door meer bewustzijn over je gewoonten en het ontwikkelen van meer lichaamsbewustzijn, krijg je weer vertrouwen en vind je een eigen uniek eetritme. Dat echt bij je past.
Meer dan 5000 mensen in onze praktijk gingen je voor. Zoals Sarah beschrijft in ons 1e Werkboek: “Stop met lijnen en ontdek de natuurlijke eet-expert in jezelf”. Lees over meer onze 2 werkboeken op deze site.

Hoe ik weer de regie over mijn eetgedrag kreeg