Rita Zeelenberg. Foto: Psychologie Magazine‘Ik ben Rita Zeelenberg (1967), mindfulnesstrainer, ervaringsdeskundige en tekstschrijver over mindful eten’.

Sinds 2008 ben ik actief als beoefenaar van mindfulness en mindful eten. Ik heb daardoor geleerd evenwichtig te eten en ervan te genieten. Het heeft me nog nooit verveeld!

In mijn workshops voor particulieren en professionals heb ik veel heb geleerd over mindful eten in de praktijk. Dit combineer ik met de theorie die ik leerde in mijn opleiding tot mindfulnesstrainer. Deze kennis en ervaring vertaal ik in teksten, e-learningmaterialen, en zelfs een boek over mindful eten. Ook schrijf ik graag in opdracht via mijn bureau Tekst & aandacht. Zo ben ik samensteller en auteur van de online training mindful eten in opdracht van Psychologie Magazine.

Ik ben opgeleid als mindfulnesstrainer bij Instituut SeeTrue, heb de specialisatie mindfulness & eten gevolgd en neem regelmatig deel aan nascholingen en retraites. Ik ben aangesloten bij de (beroeps)Vereniging Voor Mindfulness.

In het dagelijks leven ben ik ook werkzaam als adviseur online communicatie bij een non-profit organisatie. Mijn studie-achtergrond is Communicatiewetenschap. Ik schrijf graag, en ben geinteresseerd in social media, psychologie van gedragsverandering en e-learning. En, niet onbelangrijk, ik vorm een gezin met man en twee kinderen.

Meer over mij